Planter

Panter – både stauder, krydderurter, buske, små træer og løgplanter – vil være at købe i Bedstes Have. De kan købes som planter eller som en del af de kreative indslag, hvor gamle ting og sjove kreativiter bliver brugt som planteholder, urtepotter og urtepotteskjuler.

Plantesortimentet på de åbne havedage vil selvfølgelig variere fra gang til gang, og det vil ideerne til hvordan planter kan indgå i udsmykningen – såvel ude som inde – selvfølgelig også.

Det er tanken at haven også skal byde på både hængeplanter og planter på vægge, som kan tjene som inspiration, men også med henblik på videresalg.

Haven i krukker

Planter til krukker og udemiljøer vil også blive en del af havens mange varer. De kan som alt andet købes som planter, men også som sammenplantninger i sjove kreativiteter eller gamle ting.

Sortimentet vil afhængig af årstiden variere fra gang til gang.

Læs meget mere om krydderurter til din have her.

Læs meget mere grønsager du kan dyrke i din have her.

Stiklinger

En måde at formere planter på er ved at lave stiklinger af forskellige planter. Du kan læse hele vores guide til hvordan man laver stiklinger her.

Krukker i haven

En have i krukker har lige så mange udfordringer og muligheder som den mere klassiske have. Krukker er ikke for alle, men for os af det helt sikkert en del af den samlede haveoplevelse, så læs hele vores guide til haven i krukker her.

o

Anmeldelse af Vild Mad

Appen Vild Mad er bygget op omkring konceptet at sanke, som betyder at samle vild mad i naturen.

Appen er først og fremmest bygget op omkring en grundig liste af råvarer som kan findes ude i vores danske natur. Listen kan gennemses enten som en alfabetisk liste eller – hvilket er en virkelig spændende tilgang – i sæson. Dermed har du mulighed for både at undersøge noget konkret du har fundet, men også have en liste som giver dig konkrete ting at lede efter afhængig af sæson.

Men hvad skal du stille op med alle disse skønne sankede råvarer? Svaret på det spørgsmål findes i den lige så grundige liste over opskrifter, som ligeledes også er inddelt i en alfabetisk og en sæsonrelateret liste. Opskrifterne er generelt grundige med oplysninger om hvordan retten laves til hvor mange mennesker og hvor lang tid det tager. Derudover veksler de også meget i hvor avancerede de er både i udførelse og i form af råvarer, så her er noget for enhver smag.

Disse lister kan godt virke uoverskuelige at kaste sig ud i, men her er forsiden til stor hjælp. Den giver et hurtigt indblik i nogle af de mest aktuelle opskrifter og råvarer, arrangementer samt forskellige oplysninger som sankeregler og viden om appens udvikling.

Appen er let at bruge, og er oven i købet meget tiltalende med flotte billeder og fristende tekster. Du kan også oprette dig en gratis bruger, så appen kan gemme de for dig mest fristende opskrifter og råvarer, samt en oversigt over hvad du har sanket. Appen har vores fulde anbefaling, og vi kan ikke vente med at bruge den i hver eneste sæson til spændende nye retter.

Anmeldelse af appen Vild Mad

Del denne side på de sociale medier…